Om Kaspersky Password Manager

Kaspersky Password Manager skyddar alla dina lösenord och annan känslig information (till exempel passuppgifter, ekonomiska rapporter och medicinska journaler) med ett enda huvudlösenord. Du kan installera Kaspersky Password Manager på stationära datorer, bärbara datorer och mobila enheter som använder Microsoft Windows, macOS, Android™, iOS™ eller iPadOS för att hålla alla dina data säkra och synkroniserade.

Håll dina lösenord och annan viktig information nära till hands

Kaspersky Password Manager lagrar följande typer av information:

Mer information finns i Datatyper som skyddas av Kaspersky Password Manager.

Fyll i formulär automatiskt och logga in på webbplatser

När du öppnar en webbplats som kräver en inloggning och lösenord använder Kaspersky Password Manager de lagrade webbplatskontona för att fylla i formulär eller logga in dig automatsikt. Läs mer.

Skydda känslig information

Kaspersky Password Manager lagrar alla data i ett krypterat format och dekrypterar det endast när du anger huvudlösenordet. Kaspersky Password Manager lagrar inte huvudlösenordet någonstans, så det är bara du som känner till det. Det går inte att komma åt dina data utan huvudlösenordet. Om du glömmer bort det kommer du inte komma åt dina data. Läs mer.

Om din enhet kör Android 6.0 eller senare, stöder fingeravtrycksautentisering och fingeravtrycksautentisering är aktiverad i appinställningarna kan du använda den för att låsa upp ditt valv istället för att ange huvudlösenordet. Få mer information om konfiguration och att använda fingeravtrycksautentisering i Android Help.

Generera starka lösenord

Använd lösenordsgeneratorn för att generera lösenord som är unika, starka och kompatibla med de högsta säkerhetsstandardena. Läs mer.

Synkronisera data mellan flera enheter

Håll dina data uppdaterade och överensstämmande på alla dina enheter och återställ dina data om du byter ut eller förlorar en enhet. Läs mer.

Hantera dina data online

Hantera alla dina data på My Kaspersky och kom åt dem från vilken enhet som helst som är ansluten till internet. Läs mer.